Haakpatroon muziekdoosje en trekbeestje schaapjes - www.Jookzcreaties.nl
jookz header_02

Haakpatroon muziekdoosje en trekbeestje schaapjes

Haakpatroon muziekdoosje en trekbeestje schaapjes
Haakpatroon muziekdoosje en trekbeestje schaapjes
Haakpatroon muziekdoosje en trekbeestje schaapjes
€ 3.10
Voorraad: 441.00
Met dit haakpatroon maak je zowel het muziekdoosje als de trekbeestjes
Er zijn zowel losse onderstellen (totale lengte 49 cm) als complete haakpakketten verkrijgbaar onder de categorie materialen
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

 
Diana van der Meulen - schaapje haken
11-08-2019 17:12:08
Goedenmiddag Joke, ik ben lid geworden van Jookz, hartstikke leuk om te zien dat iedereen zo enthousiast bezig is met haken tegenwoordig. Prachtige patonen heb je gemaakt, ik heb het boek box, bed en buggyspeeltjes gekocht en heb de Tuinbeestjes nu klaar! Ik ben echter ook bezig met de boerderijbeesten, en moet het lijfje van het schaapje nog haken. Hoe doe ik he lijfje met de bobbelsteek, kan ik gewoon het patroon aanhouden,komt het dan wel goed met de steken of is hier een ander patroon voor? Mijn kleinkind wordt morgen geboren, en ik wil het zo gauw mogelijk afmaken, omdat zij en wij, niet weten of het een meisje of jongetje wordt heb ik dus beide versies gehaakt. Ik zou graag uitleg van jou willen over hoe ik het schaapjes lijfje kan afmaken. Dank je wel alvast, groetjes, Diana van der Meulen.


 
M. Althoff - Bongersstraat 213 7071 DX Ulft
27-05-2019 20:22:06Contact:   
Jookzcreaties
van Foreestweg
Julianadorp aan Zee
        
           

e-mail: Jookzcreaties@gmail.com
 

KvK   : 69933235

BTW  : NL082738087B01

IBAN : NL92 INGB 0007 8929 03

          tnv Jookz

BIC   : INGBNL2A

Algemene Voorwaarden

Betaal mogelijkheden:
iDEAL
Paypal
Vooruitbetalen per bank